Kontorsstäd i Stockholm

En ren och trivsam arbetsmiljö är viktig för att upprätthålla hög produktivitet och trivsel på arbetsplatsen. Därför är kontorsstädning i Stockholm en viktig del av många företags verksamhet. Genom att anlita professionella städföretag kan man säkerställa att arbetsplatsen är ren och hälsosam för både anställda och besökare.

Stockholms Städsystem AB

Att anlita Stockholms Städsystem för kontorsstädning i Stockholm innebär att du får tillgång till professionell kontorsstäd av hög kvalitet. Stockholms Städsystem har hög servicegrad och lång erfarenhet av att städa kontor och andra typer av arbetsplatser. 

De erbjuder skräddarsydda lösningar efter kundens behov och önskemål. 

Dessutom kan man få en fast städfrekvens som passar kundens schema och behov, vilket kan bidra till att minska stress och öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder professionell kontorsstädning i Stockholm med högkvalitativ service. Med över 20 års erfarenhet, kan du lita på deras utbildade och erfarna personal och deras noggrannhet i städprocessen.

De erbjuder dessutom garanti på sina städtjänster, inga dolda priser, flexibla städupplägg och inga bindningstider.

För att begära offert och komma i kontakt med dem, fyller du enkelt i deras kontaktformulär på deras hemsida.

SOL Facility Services

SOL Facility Services erbjuder professionell kontorsstädning i Stockholm för att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö för företag och organisationer i regionen.

Deras tjänst fokuserar på att hålla kontor och arbetsplatser rena och fräscha så att medarbetarna kan fokusera på sina uppgifter utan att behöva bekymra sig om städningen. 

Klicka dig in på SOL Facility Services hemsida för att skicka en offertförfrågan.

ErStäd

ErStäd är ett företag som erbjuder skräddarsydda lösningar för kontorsstädning i Stockholm. 

Med flexibla frekvenser som anpassas efter kundens önskemål och behov kan de erbjuda en heltäckande städlösning som inkluderar tilläggstjänster som fönsterputsning och golvvård. 

Att anlita ErStäd för kontorsstädning ger kunderna trygghet i att de har en ren och trivsam arbetsplats, samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen är ett professionellt företag med lång erfarenhet av kontorsstädning. De kan erbjuda skräddarsydda städlösningar som passar kundens behov och budget, och arbetar alltid med hög kvalitet och noggrannhet. 

Utöver kontorsstädning kan man även få tilläggstjänster som fönsterputsning och golvvård för en komplett lösning. Genom att anlita Jordgubbsprinsen kan man få en trivsam och produktiv arbetsplats samtidigt som man kan fokusera på kärnverksamheten.

Hello Clean

Hello Clean är ett pålitligt företag som kan erbjuda högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm.

Hello Clean kan erbjuda skräddarsydda lösningar efter kundens behov och önskemål, och kan även ta hand om tilläggstjänster som fönsterputsning och golvvård. 

Anlita Hello Clean för kontorsstädning för att få en ren och hälsosam arbetsplats, samtidigt som ni kan fokusera fullt ut på er kärnverksamhet och det ni är bra på.

Om kontorsstäd

En ren och trivsam arbetsplats är avgörande för både medarbetarnas välmående och företagets image. Kontorsstädning är därför en viktig investering för företag som vill skapa en hälsosam och professionell arbetsmiljö. Genom att anlita professionella städföretag kan man få skräddarsydda städlösningar som passar företagets behov och önskemål.

Varför är det viktigt?

Kontorsstädning är viktig av flera skäl.

För det första kan en ren arbetsplats bidra till ökad produktivitet och välbefinnande för de anställda, då de kan arbeta i en hälsosam och bekväm miljö.

För det andra kan regelbunden städning bidra till att förhindra spridning av sjukdomar och minska risken för sjukfrånvaro.

Dessutom kan en välstädad arbetsplats ge ett gott intryck för besökare och kunder, vilket kan vara viktigt för företagets rykte och varumärke.

Vad ingår?

Kontorsstädning innefattar vanligtvis daglig städning av arbetsplatser, inklusive:

  • Dammsugning och moppning av golv
  • Rengöring av skrivbord
  • Rengöring av toaletter och pentryn
  • Tömning av sopor

     

Andra tjänster som kan ingå är fönsterputsning, rengöring av mattor, polering av golv och rengöring av elektroniska enheter.

Vad kostar kontorsstädning?

Kostnaden kan variera beroende på vald prissättningsmodell.

  1. Ett städföretag kan erbjuda pris per timme, vanligtvis mellan 200–300kr/h exklusive moms.

  2. Alternativt kan man välja löpande kontorsstädning där prissättningen är baserad på antalet kvadratmeter som ska städas. Till exempel kan en arbetsplats på ett par hundra kvadratmeter städas för 25kr/m2 exklusive moms, vilket kan innebära att städning utförs 2–3 dagar i veckan, ett par timmar om dagen.

 

Det är viktigt att kontakta ett städföretag för att få en detaljerad offert baserat på kundens specifika behov och önskemål.

Hur ofta bör man städa kontoret?

Städfrekvensen på kontor kan variera beroende på storleken på arbetsplatsen, antal anställda och typ av verksamhet. 

Vanligtvis rekommenderas det att kontorsstädning utförs dagligen för att hålla arbetsplatsen ren och hälsosam. Det är också vanligt att man utför en noggrannare städning veckovis eller månatligen för att säkerställa att alla ytor blir ordentligt rengjorda. 

Det är dock viktigt att notera att städfrekvensen kan variera beroende på kundens önskemål och behov, och att det är bäst att kontakta ett städföretag för att få skräddarsydd rådgivning baserat på era önskemål och de behov som finns hos er.

Organisering för effektiv städning

Utöver den dagliga städrutinen är det viktigt med en välorganiserad arbetsplats för att underlätta städprocessen. Genom att investera i smarta förvaringslösningar, såsom krokar och hyllor, kan man säkerställa att kontoret inte bara är rent, utan också välorganiserat och fritt från onödigt skräp. Detta inte bara förbättrar arbetsmiljön, utan gör det också enklare för städpersonalen att effektivt rengöra arbetsplatsen.

Professionell hemstädning

Höj boendekomforten genom att anlita hemstädning. Spar tid och ansträngning samtidigt som du slipper oro över rengöringsutrustning. Välj noggrant ett företag med gott rykte och rätt certifikationer. Utforska vår guide för hemstädning i Stockholm och upptäck toppföretag.

Flyttstädning i Stockholm

Noggrann rengöring vid flytt, inklusive fönster, ugn, kylskåp, och golv. Många städföretag erbjuder städgaranti – de återkommer kostnadsfritt om standarderna inte uppfylls. Läs mer på vår sida om flyttstädning i Stockholm.

Storstädning för hem & företag

Djuprengöring av bostäder och affärslokaler. Inkluderar fönster, kök, badrum, och andra mindre frekvent rengjorda ytor. Många företag erbjuder omfattande storstädning för en ren och fräsch hemmamiljö. Läs mer på vår sida om storstädning i Stockholm.